Τρίτο τεύχος της Υπαγωγής

2017-11-20

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το τρίτο τεύχος της Υπαγωγής, το δεύτερο για το έτος 2017. Το τεύχος αυτό αφιερώνεται στη μνήμη του καθηγητή Κρατερού Μ. Ιωάννου και φιλοξενεί εργασίες που αγγίζουν όλο το φάσμα της επιστήμης του Δικαίου. Η έκδοση του συνιστά έναν σημαντικό σταθμό στη λειτουργία του Περιοδικού, καθώς τον φετινό Νοέμβριο συμπληρώνεται ακριβώς ένα έτος από την ίδρυση του.

Στο δεύτερο, αλλά και το νέο αυτό τεύχος η Συντακτική Επιτροπή βελτίωσε τη στοιχειοθεσία του υλικού, ενώ στο τέλος των τευχών προστέθηκαν θεματικά ευρετήρια προς διευκόλυνση του αναγνώστη στην αναζήτηση νομικών λημμάτων, νομοθεσίας και νομολογίας που αναλύεται κατά μήκος των φιλοξενούμενων εργασιών. Αναφορικά με την εντύπη έκδοση, γνωρίζουμε σε όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν πως θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα, μαζί μ' εκείνη του δεύτερου τεύχους.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, στους ενδιαφερόμενους συγγραφείς ότι η καταληκτική προθεσμία υποβολής εργασιών προς δημοσίευση στο εαρινό τεύχος ορίστηκε στις 7 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:59 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ενότητα "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ" της ιστοσελίδας του Περιοδικού.

Καλή ανάγνωση!