Το 7ο τεύχος της Υπαγωγής

2019-11-25

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του Περιοδικού "Υπαγωγή",
Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το έβδομο τεύχος της Υπαγωγής, το δεύτερο για το έτος 2019. Το τεύχος αυτό αφιερώνεται στη μνήμη της καθηγήτριας Αλίκης Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου και περιλαμβάνει κείμενα που καλύπτουν όλους τους τομείς του δικαίου.

Και στο τεύχος αυτό η Συντακτική Επιτροπή, σε συνεργασία με τους τακτικούς συνεργάτες του Περιοδικού, επιχείρησε να αναδείξει ποικιλία εγχώριων και υπερεθνικών αποφάσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον.

Αναφορικά με την έντυπη έκδοση, γνωρίζουμε σε όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν πως το τεύχος είναι διαθέσιμο και σε έντυπη μορφή. Μπορείτε να παραλάβετε το τεύχος ερχόμενοι σε επικοινωνία είτε με το τμήμα εκδόσεων του Περιοδικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση publisher.ypagogi@gr.elsa.org είτε στη σελίδα του Περιοδικού στο Facebook, ενώ σύντομα θα διατίθεται και από το γραφείο του σωματείου (2ος όροφος στη Νομική Σχολή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφή και το Περιοδικό εν γένει επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Περιοδικού (www.ypagogi.gr).

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,
Η Συντακτική Επιτροπή.