Το 6ο τεύχος της Υπαγωγής

2019-05-16

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το έκτο τεύχος της Υπαγωγής, το πρώτο για το έτος 2019. Το τεύχος αυτό αφιερώνεται στη μνήμη της καθηγήτριας Δήμητρας Κοντόγιωργα-Θεοχαροπούλου και περιλαμβάνει κείμενα που καλύπτουν όλους τους τομείς του δικαίου.

Και στο τεύχος αυτό η Συντακτική Επιτροπή επιχείρησε να παρουσιάσει ποικιλία εγχώριων και υπερεθνικών αποφάσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο νομικό ενδιαφέρον. Ακόμα, στις σελίδες του έκτου τεύχους θα βρείτε δημοσιευμένο το νικητήριο δοκίμιο του σχετικού διαγωνιμού που διενεργήθηκε από την ELSA Komotini τον μήνα Νοέμβριο.

Αναφορικά με την έντυπη έκδοση, γνωρίζουμε σε όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν πως το τεύχος είναι διαθέσιμο και σε έντυπη μορφή. Μπορείτε να παραλάβετε το τεύχος ερχόμενοι σε επικοινωνία με το Περιοδικό είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση per.ypagogi@gr.elsa.org είτε στη σελίδα του στο Facebook ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το γραφείο του σωματείου (2ος όροφος στη Νομική Σχολή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφή και το Περιοδικό εν γένει επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Περιοδικού (www.ypagogi.gr).

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,
Η Συντακτική Επιτροπή.