Το 5ο τεύχος της Υπαγωγής

2018-11-23

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πέμπτο τεύχος της Υπαγωγής, το δεύτερο για το έτος 2018. Το τεύχος αυτό αφιερώνεται στη μνήμη του καθηγητή Κωνσταντίνου Γ. Πιτσάκη και περιλαμβάνει κείμενα που καλύπτουν ευρύ φάσμα των τομέων του δικαίου.

Στο τεύχος αυτό η Συντακτική Επιτροπή βελτίωσε τις νεοεισαχθείσες ενότητες των Επιλογών και των Επισκοπήσεων Νομολογίας, προσφέροντας ποικιλία αποφάσεων εγχώριων και υπερεθνικών δικαστηρίων. Ιδιαίτερη σημασία παρουσιάζει η φιλοξενία νομικά ενδιαφερουσών αποφάσεων του πολιτικού τμήματος του Εφετείου Θράκης.

Αναφορικά με την έντυπη έκδοση, γνωρίζουμε σε όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν πως το τεύχος είναι διαθέσιμο και σε έντυπη μορφή. Μπορείτε να παραλάβετε το τεύχος ερχόμενοι σε επικοινωνία με το Περιοδικό είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση per.ypagogi@gr.elsa.org είτε στη σελίδα του στο Facebook ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε και από το γραφείο του σωματείου (2ος όροφος στη Νομική Σχολή). Υπενθυμίζουμε, τέλος, στους ενδιαφερόμενους συγγραφείς ότι η καταληκτική προθεσμία υποβολής εργασιών προς δημοσίευση για το εαρινό τεύχος ορίζεται στις 7 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:59 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφή και το Περιοδικό εν γένει επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Περιοδικού (www.ypagogi.gr).

Καλή ανάγνωση!

Με εκτίμηση,
Η Συντακτική Επιτροπή.