Κάλεσμα για τη συγκρότηση Συντακτικής Επιτροπής

2019-05-26

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Komotini,

​Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ως συντάκτες στη Συντακτική Επιτροπή της Υπαγωγής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι συντάκτες εργάζονται στην επιμέλεια των εργασιών που υποβάλλονται από τους συγγραφείς προς δημοσίευση. Φροντίζουν για την τήρηση των κανόνων συγγραφής, μεθοδολογίας και μορφολογίας, ελέγχουν για τυχόν κενά στη συλλογιστική του συγγραφέα, ελλείψεις τεκμηρίωσης ή πρόδηλα νομικά σφάλματα και διαφυλάττουν τον νομικό και επιστημονικό χαρακτήρα του Περιοδικού. Οι συντάκτες εντρυφούν στη μεθοδολογία συγγραφής εργασιών, εμβαθύνουν στη νομική επιστήμη μέσω της ενασχόλησης με νομικά κείμενα (τόσο σε εργασίες, όσο και σε δικαστικές αποφάσεις) και αποκτούν εμπειρία σχετικά με τη λειτουργία, τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες ενός νομικού περιοδικού. Πρόκειται για εργασία απαιτητική και προϋποθέτει τη διάθεση αρκετού χρόνου καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με την αποστολή της αίτησής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση per.ypagogi@gr.elsa.org. Στην αίτησή σας επισυνάπτετε βιογραφικό σημείωμα, καθώς και νομικές εργασίες που έχετε εκπονήσει (σε αρχεία doc, docx ή pdf). Καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεως ορίζεται στις 04/06/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:59π.μ. Κατόπιν, οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από συνέντευξη, η οποία θα λάβει χώρα στις 05/06/2019 ημέρα Τετάρτη στο γραφείο του Σωματείου. Για την ακριβή ώρα διενέργειας των συνεντεύξεων οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με σχετικό email.

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιοδικού (per.ypagogi@gr.elsa.org).

Με εκτίμηση,

Η Αρχισυντάκτρια,
Στυλιανή Ηλιάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ELSA Komotini,
Νίκος, Λώρα, Δημήτρης, Ιωάννα, Χρήστος, Ναταλία, Μιχάλης.