Κάλεσμα για συγκρότηση ομάδας νομολογιακής έρευνας

2020-11-01

    Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του Περιοδικού μας,


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Ομάδα Νομολογιακής Έρευνας της «Υπαγωγής» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. 

Το εν λόγω κάλεσμα αφορά στη σύσταση μιας ομάδας που θα ερευνά τη νομολογία, εγχώρια και αλλοδαπή. Ο διαμερισμός των μελών αναφορικά τόσο με τους κλάδους δικαίου όσο και με τη νομολογία σε εγχώρια ή αλλοδαπή θα πραγματοποιηθεί μετά από την επιλογή των υποψηφίων.


~Σε ποιον απευθύνεται;
Απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές τρίτου έτους και άνω. Χρήσιμη κρίνεται η γνώση ξένων γλωσσών. Προτεραιότητα θα δοθεί στα οικονομικά ενήμερα μέλη της ELSA Komotini.


~Ποια τα οφέλη της συμμετοχής στην ομάδα νομολογιακής έρευνας;
Η διδαχή στην επιστημονική έρευνα νομολογίας, η εμβάθυνση σε αυτόν τον τομέα και η ειδίκευση στην επιλογή δικανικών κρίσεων εξέχουσας σημασίας. Η εξοικείωση με τη νομολογία αποτελεί ένα χρήσιμο και σπουδαίο εργαλείο για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία του εν δυνάμει νομικού.


Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας https://docs.google.com/.../1oQcSdt.../edit, στην οποία απαιτείται επισύναψη βιογραφικού σημειώματος. Περαιτέρω δικαιολογητικά ενδεχομένως να ζητηθούν σε επόμενο στάδιο. Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 10/11/2020, στις 23:59 μ.μ. (EEST). Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιοδικού per.ypagogi@gr.elsa.org.